Smo pooblaščen prodajalec in serviser vozil KIA.

Smo družinsko podjetje z več kot 50 let dolgo tradicijo. Leta 1971 je namreč Lojze pričel s popravili prvih vozil v majhni garaži v Zagorju.
Prva večja prelomnica se je zgodila leta 1984 na Spodnjem Logu pri Litiji, ko je pričel obratovati v novi delavnici.
Leta 1992 smo na isti lokaciji odprli trgovino z avto deli, ukvarjati smo se začeli tudi z vulkanizerstvom. Leta 1995 pa smo pridobili zastopstvo za prodajo in servisiranje vozil znamke Opel. Tako se je začela strma rast podjetja. Ves čas smo stremeli k napredku, sledili razvoju avtomobilizma, se strokovno izobraževali in tehnično opremljali.
Novo zgodbo pa smo pričeli leta 2021, saj smo pričeli sodelovati z znamko KIA. Tako smo postali uradni prodajalec in serviser za področje Zasavja te za avtomobilizem mlade, vendar zelo tehnološko napredne in kvalitetne znamke.
Kar nekaj simbolike je v tem, da je tudi KIA ravno pred petdesetimi leti izdelala svoj prvi avto namenjen njihovemu trgu. Iz preprostih avtomobilov so kmalu nastali moderni avti in KIA se je kmalu začela širiti na ostali azijski trg, kasneje pa po vsem svetu, tako da danes delujejo na vseh celinah. Za evropski trg imajo v Frankfurtu upravno središče in razvojni oddelek, del proizvodnje pa se tudi vrši na stari celini. KIA je tudi edina znamka avtomobilov, ki zaradi svoje kvalitete nudi 7-letno garancijo. Številne raziskave pa jo uvrščajo na vrh testov o kvaliteti.
Tako smo se tudi v našem podjetju prepoznali v Kijini zgodbi in veselimo se že nadaljnega sodelovanja z našimi strankami. Seveda pa še vedno ostajamo strokovnjaki za servisiranje in popravila vozil znamke Opel.

Pri nas si lahko ogledate in na testni vožnji preizkusite nova in rabljena vozila. Za vsa vozila nudimo tudi odlične možnosti financiranja, prilagojene željam in zmožnostim strank.

Naša ponudba:

   !   Pooblaščen prodajalec in serviser vozil KIA

   !   Mehanične in vulkanizerske storitve za vse znamke vozil

   !   Avtomobilska zavarovanja za Triglav ali Generali

   !   Ličarske in kleparske storitve za vse znamke vozil

   !   Najem kombija za prevoz ljudi in tovora

Vabimo Vas, da nas obiščete ali nas pokličete za kakršne koli informacije.

Lepo Vas pozdravljamo, ekipa podjetja Mahkovic!
Roman, Sebastjan, Tanja, Andrej, Tilen, Matjaž in Žan Alojz